26 Ocak 2014 Pazar

Türkiye'nin en alem sitesi

Saygı değer kullanıcılarımız ve sevgili blogum,


Sohbet ve chat aramalarında yıllardır hizmet veren, chat odaları üzerinde muhabbet edilmesi için açılan Türkiyenin en alem sitesi olduğunu herkes'in bildiğine canı gönülden inanıyorum.

Sizlerin sayesinde sohbet ortamında büyüyerek istediğimiz noktaya gelmeye çalışacağız. Bunların olması için tabi ki siz değerli kullanıcılarımızın desteğine ihtiyacımız olacağı kesindir. Sizlerin yıllardır rahat sohbet ve bedava sohbet etmeniz için çabalayan ekibimiz, daha güçlü ve daha tedbirli davranmaktadır. 

Her ne kadar Chat artık bitti deseler de, bizler son damlaya kadar kalacağımızdan eminiz. Çünkü yılmaz bir ekibe sahibiz. Hergün yeni bilgiler öğrenerek, kendimizi güçlendirmekteyiz. Sizleride aramızda görmekten son derece memnun oluyoruz. 

Haydi ne duruyorsunuz? Sizde SohbetAlem.Org'un yeniliklerinden yaranmaya başlayın! Siz yoksanız hergün bir eksiğiz..

9 Ocak 2014 Perşembe

Hoşgeldin mynet sohbet

Evet sevgili blogcularım bugün size yeni açılan sitemiz mynetsohbet.in yani diğer bir diyişle mynet sohbet sitemizi tanıtacağım. Henüz yeni olmasına rağmen bir çok kitleye hitap eden eski mynet sohbet sitemiz, gün geçtikçe büyümeye devam edicektir. Alt yapısında gene sohbet ve chat destekçisi olan sohbet alem ile birlikte büyük işler başaracaktır. Siz sevgili blogcularımın destekleri sayesinde dahada büyüyeceğiz. Şimdilik hoşçakal blogum.

8 Ocak 2014 Çarşamba

en kral sohbet

Sevgili blogum Küçük şeylerle mutlu olmak diye birşey yoktur. Mutlu olduğun herşey çok büyüktür.
Hayat işte bu yüzden güzel; siyahla beyazı farkettirdiği için.
Yağmur darılmaz mesela. Ne üstüne basana, ne şemsiye açana.
Sadece hayaller yıkılır. Biz hala ayaktayız.
Bazen aynı oyunun farklı figüranlarla tekrar tekrar oynandığı hissine kapılıyorum. Kişilikler aynı kalınca görüntünün pek bir önemi kalmıyor. Sohbet veya sohpet sitemizde bu tür sözleri bulacağınızdan eminiz. Yüzlerce chat ve çet arama kelimelerinde kendimizi yeni sloganlarla duyuracağımızdan eminiz. En kral mynet sohbet sitesine herkesi bekleriz.

Sohbet Alem sitesinin farkı

Merhaba sevgili sohbet alem kullanıcılarımız. Türkiye'de bilindiği gibi artık bir çok sohbet sitesi üzerine siteler bulunmaktadır. Fakat mynet sohbet ve mynet üzerine yeterince gelişim olmamıştır. Bunun etkileri ise artık sevgili Google bu tür çöp siteleri sevmemesidir. Biz SohbetAlem olarak, bu tür siteleri biliyoruz. Ve o siteler gibi olmamaya özen gösteriyoruz. SohbetAlem sitemiz üzerinden online olarak sohbet edebilir ve aynı zamanda kameralı sohbet imkanıda sağlamaktayız. Hergün yeni birşeyler yapıp web sitemizi siz sevgili kullanıcılarımız için güncelliyoruz. Güncel içerikli chat sitemiz 7/24 hizmetinizdedir. Sohbet odalarımıza siz sevgili bayan ve bay kullanıcılarımızı kısaca Herkesi bekleriz :)